Vår nya familjemedlem: Ester!

Ester 5 månader

En underbar liten Ester har flyttat hem till oss! Eden Grand´s Ester Gloria har tillbringat sina första fem månader på kennel Eden Grand´s och nu har vi fått turen att äga denna lilla mopsflicka. Hon kommer att vara främst Elinas hund, men hela familjen gläds oerhört åt vårt snarkande lilla charmtroll! Tack till familjen Forssén; Kiki, Nila, Olivia och Lydia för förtroendet att få äga och uppleva söta lilla Ester. Mer information kommer snart! 

SEUCH LP1 Karanga's Dee Leya af Lex

Söndagen blev en lyckodag för mig och Leya! Domare Mats Jonsson gav ett Excellent till Nimbus, ett Very Good till Telma, så när Leya i öppenklassen fick ett Excellent så kände vi oss glada. Och gissa om vi blev lyckliga när vi så vann Öppenklassen!

I bästa tik klassen så vågade jag inte ha några förhoppningar, men efter att alla tikar sprungit ett varv så flyttade han upp mig och Leya, och helt plötsligt befann vi oss bakom championtiken Scilla. När domaren sen bestämt sig för den ordningen så jublade jag- kanske kan det tyckas konstigt att bli så glad för en andraplacering...:). Men så blev hon ju också Svensk Utställningschampion med den placeringen! Tack för alla snälla ord och för era gratulationer! Här kommer lite bilder!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna