Hektiska dagar...

Mycket har hänt de senaste veckorna och tiden har inte räckt till för att uppdatera här på sidan, men nu så!
Valparna har nu hunnit bli 11 veckor gamla och alla utom lille Herr Röd har fått nya hem!
Herr Grön 'Leon' var först ut ur boet och flyttade till Sälen. Dagen därpå åkte Herr Blå/Röd 'Zeb' till sin familj i Nord Norge, som de hade längtat efter att få hämta hem honom! Näst på tur var Herr Lila 'Zico' som även han flyttade till Norge, dock åt motsatt håll, nämligen Vestlandet!
Veckan därpå var det dags för Fröken Gul 'Freja' att åka till sin familj i Örnsköldsvik och Herr Blå 'Minus' som hamnade i Östersund.
Slutligen åkte Herr Svart 'Aaron' till Piteå och nu till veckan ska Fröken Brun 'Vera' åka till sitt nya hem i Bispgården.

Lilla Vera hade oturen att bli påsprungen av sin kära mor vilket resulterade i ett brutet bakben, men hon är nu opererad och än så länge ser allt bra ut! Så vi håller tummarna att allt kommer att fortsätta läka fint! Vera är såld med bibehållen avelsrätt och kommer förhoppningsvis att kunna ingå i vårt framtida avelsarbete. Hon kommer att bo hos familjen Edblad som består av Katja, Mikael, deras två barn Wilma och Hugo samt dobermannen Curry och dvärgpinschern Cayenne.

Jag är så glad över att få ständiga rapporter från alla valpköpare, dessutom är alla superflitiga med kameran och jag får massor med härliga bilder på alla valpar i deras nya hem! Allt verkar än så länge gå bra, alla valpar har kommit sig väl tillrätta och vad jag uppfattat så är alla vapköpare jättenöjda och glada med sina nya familjemedlemmar! TACK för att ni tar hand om era hundar på absolut bästa sätt!

Bilder på valparna hittar ni här.