G-kullen 2020

Född: 25 september

2 hanar - korrekta ridge:ar, 1 överbett och 1 sinus
2 tikar varav en levernos - korrekta ridge:ar, 2 navelbråck

 

Detta är Nikkis sista kull och det ska bli väldigt spännande att se vad denna kombination resulterar i. Båda föräldrarna är givetvis friröntgade på höfter och armbågar, de har korrekta saxbett och är fulltandade. Nikki är mentalbeskriven och båda hundarna är skottfasta. Ace är testad negativt för Juvenil Myoklon Epilepsi (JME) och Degenerativ Myelopati (DM) och Nikki är fri från JME då båda hennes föräldrar både är friska och inte är anlagsbärare av sjukdomen.


Ace är en cool kille på snart 3 år som lever i en stor hundflock på Kennel Zindika i Danmark. Ace är en vacker och välbalanserad hane med, i mina ögon, bra proportioner. Han är Danmarks 3:e vinstrikaste hanhund 2019/2020! Förutom ett vackert yttre beskriver hans ägare, Caroline, honom som en självsäker kille med fart och fläkt! Han har en stabil och bra mentalitet och är en duktig spårhund.

Utifrån det Caroline beskrivit om Ace så tror vi att han kommer att kunna komplettera Nikki på ett bra sätt. Vi förväntar oss valpar med både ett vackert yttre men framför allt snälla och glada individer med lagom mycket "motor".

Add: Jenny Jurnelius