Hundtrim

Hundtrim kom in i mitt liv i samband med att jag lärde känna min första uppfödare som bl.a. födde upp pudel. Min karriär som hundfrisör började 2006 med just pudel, då bara för vardagfix, och fortsatte sedan med riesenschnauzer och dvärgschnauzer. Vilken skillnad på klipp- och trimraser, helt olika tekniker och verktyg att lära sig använda! Dessa raser utbildade jag mej sedan på för utställningstrimning och det är även schnauzer-raserna som är min specialité.
Jag har gått flera trimkurser och trimmade till en början endast på hobbynivå men med tiden ökade antalet hundar att trimma och klippa och även antalet raser! Idag trimmar och klipper jag alla raser, vissa för utställning.

2017 startade jag mitt företag och trimmar numera allt från dvärgschnauzer och vorsteh till flera olika terriers. Självklart klipper jag fortfarande alla raser, bl.a. pudel, bichon frisé och olika spaniel- och retrieverraser. Jag erbjuder även borstning, badning och föning samt urtunning på hundar som behöver det.

Varm välkommen att kontakta mej för mer information eller för att boka en tid! Innehar F-skattsedel.