Kennel WayToGo

Kennel Waytogo är beläget i norra Sverige och startades 2009 av Anna-Britta Antonsson. 2013 tillkom Tori Malm som delägare i kenneln och 2017 lämnade Anna-Britta kenneln.

om Tori

Jag bor i Sollefteå och föder upp dvärgpinscher och rhodesian ridgeback. Jag är även handler, hundcoach och hundfrisör, min specialité inom pälsvård är dvärgschnauzer.

Jag träffade min blivande dvärgpinscheruppfödare 2005 och året därpå skaffade jag mej min första dp, 2009 föddes min första dvärgpinscherkull.
När jag 2008 träffade Anna-Britta och hennes hundar växte tanken på en ridgeback fram och när hon skulle ta en kull på Leya var jag säker på att jag ville ha en valp efter henne.
2010 föddes min ögonsten, Waytogo Halo eller Telma som vi kallar henne för. 2014 fick jag hem min andra ögonsten, Excellent Nikki of Perla Afriky. Nikki kommer från Slovakien och kom in som en frisk fläkt i våra liv! Hemma hos oss bor även chihuahuan Zoey och våran supercoola katt, Lillebror.

Genom årens lopp har jag haft turen att träffa många ridgebacks och dvärgpinschrar men även många andra raser. Detta har bidragit till att ge mej en mycket god bild av vad jag strävar efter att uppnå med min avel.
För mej ska en hund i första hand fungera i det sociala samhälle som de flesta befinner sig i; runt vuxna, barn, andra hundar och gärna andra djur. En god mentalitet är ett måste för ett avelsdjur och där kompromissar jag inte! Självklart strävar jag även efter en fysiskt stark och frisk hund, att avla på kända defekter/sjukdomar är inte ett alternativ även om hunden är en trevlig individ. Om hunden sedan även är välkonstruerad och till och med visar sig vara ett utställningsexemplar ser jag det som en bonus.

Jag vill ge mina valpköpare och valpar den bästa möjliga start tillsammans samt vara ett stöd i alla de situatoner som kan uppstå med en liten eller stor hund!
Jag har själv en nära kontakt med mina uppfödare vilket jag tycker är väldigt viktigt, både för min del men även för deras skull. Därför strävar jag efter att ge mina valpköpare samma feedback som jag själv har fått.