Winter wonder land...

Den vackra hösten byttes raskt ut mot vinter och snö! Vi har hunnit med en del utställningar, både officiella och inofficiella. Telma och jag (mest jag) har jagat det sista certet, dock utan framgång. Nu tar vi en paus och försöker igen till våren! Nikki har avverkat två inofficiella utställningar, den första gick över förväntan då hon blev BISvalp med fantastiska ord från domaren som fullkomligt avgudade hennes rörelser! På den andra utställningen fick vi nöja oss med en BIRvalp-rosett men även där skötte sig lilla madam exemplariskt! Hon är så härlig och go, denna lilla fröken som nu hunnit bli 5 månader!

För drygt en vecka sedan så var Sir Alex från Miloskullen till vetreinären för att röntga höfter och armbågar. Nu har resultatet kommit och han har B-höfter så nu är 4 av 6 ur kullen friröntgade! Jippie! Alex har även varit och gjort MH-test. Det känns som en schysst beskrivning utifrån hur vi har lärt känna honom de senaste två månaderna; en lagom kille som gillar att vara med och som inte hetsar upp sig i onödan. Att gripa om trasor var inte riktigt hans grej, inte gillade han spökena värst mycket heller! Vi fick goda ord från både testledare och beskrivare, vilket alltid känns kul! Så nu har Alex känd mental status med en 1:a på skott!

Vi har så smått börjat planera inför Telmas nästa kull som vi beräknar bli till sommaren 2015. Mer om kullen och den tilltänkta hanen kommer att presenteras inom en snar framtid.
Är ni intresserade av en valp eller rasen rent allmänt? Välkomna att kontakta oss och gärna boka in ett besök för att träffa både oss och hundarna!