SRRS Norras rasspecial 12 juli

Domare för dagen var den fantastiska Liz Storey, innehavare av Kiromol kennel i England. Vilken underbar domare, så fin mot hundarna och av snacket runt ringen att döma så gick hon även hem hos hundfolket!
Vädret var på vår sida, hela dagen var det strålande sol och nästan för varmt med tanke på att hela dagen skulle tillbringas på en utställningsplats! Men både hundar, mattar och hussar gjorde ett strålande jobb och flera av valparna från Vinterkullen kunde åka hem med fina rosetter och framför allt toppenbra kritiklappar!
Vera slutade som BIMvalp och fick se sig slagen av sin bror Minus som tog hem hela valpkonkurrensen och blev BISvalp!
Vera och matte Katja, som debuterade i ringen tillsammans, gjorde ett strålande jobb! Det var glädje och samspel på hög nivå, precis vad en utställning ska handla om! Det var en ren fröjd att se detta ekipage, speciellt med tanke på den resa de gjort med ett brutet ben och allt vad det innebär! Vi är så stolta och glada över den fina kritiken de fick från domaren men framför allt över att se hur pigg och glad Vera var i ringen!
Minus ställdes av mej, Tori, och det var ett sant nöje att få visa detta lilla lyckopiller! Det märktes att matte Nichole tränat flitigt, Minus visste precis vad det handlade om och även han skötte sig exemplariskt i ringen.
Dexter, vår ridgelöse lille pojke, gjorde även han dubbel debut tillsammans med husse Dennis i mönstringsklass! Vilket samarbete de visade på, trots den tryckande hettan och konkurrens av både erfarna hundar o handlers så slutade de som 2:a! SUPERBRA jobbat, oj så roligt att se hur fint de tog sig runt i ringen!

Även Nimbus och Telma ställdes, de fick nöja sig med varsitt Excellent, dock med jättefina kritiker!
Stort TACK till alla er valpköpare som förgyllde vår dag! Vi ses snart igen!

Bilder från utställningen hittar ni här.

Helgen efter vår rasspecial var Dante, pappa till vår Vinterkull, på utställning i Köping där han vann öppenklassen och slutade som 4:e bästa hane med CERT! Denna fina placering resulterade även i ett hett efterlängtat championat och Dante fick ännu en titel att lägga till sitt namn. Han kan numera titulera sig SeUch SeVch Zaxxon's Delightful Dante!!! STORT GRATTIS till matte Ewa och fina pappa Dante, vi är sååååå stolta och glada!!!!

Bilder från Köping hittar ni här.