Duktiga valpköpare och goa hundar!

Som många av er säkert förstått så är både jag och Anna-Britta väldigt måna om att behålla en god mentalitet på våra avelsdjur då det i första hand alltid kommer att vara familjehundar som vi vill föda upp. Naturigtvis vill vi hålla en god kvalité vad gäller det exteriöra också och vi strävar hela tiden efter att föda upp välkonstruerade och rastypiska hundar, men hur det nu än är så kommer det alltid att vara mer som en bonus då vi båda vet hur lite ett snyggt utseende betyder om hunden inte mår bra mentalt.
Med detta i åtanke är det för mej som uppfödare en enorm glädje att dels få höra från mina valpköpare hur trevliga och coola deras valpar verkar vara, men även att få förmånen att träffa dem och övriga hundar från WTG och själv se hur de utvecklas och hur bra ni förvaltar dessa små juveler! Miloskullen är nu drygt ett år gamla och vi har fått det första röntgenresultatet ur kullen. Lilla fröken Felize är röntgad utan anmärkningar på både höfter och armbågar och det lär droppa in flera resultat framöver på kullsyskonen.
Förhoppningsvis kommer det även att genomföras MH eller BPH på kullen innan årets slut och det är med spänning och förväntan som både jag och Anna-Britta ser fram emot de resultaten! Jag är säker på att de kommer att genomföra fina tester, liksom Fenomenkullen gjorde när de var 2 år.

Förra helgen var jag i Piteå och träffade Aaron från Vinterkullen, vilket litet lyckopiller och OJ så lik Vera han är! Han har tyvärr inte fått några testiklar och frågan är väl om de kommer över huvudtaget, men vi hoppas fortfarande för i övrigt ser han väldigt fin ut. Bilder på Aaron hittar ni här. Han är väldigt glad och framåt och så nyfiken på livet och vill vara med överallt, både på barnkalas och lugna hemmakvällar! Trots att han bara är 4 månader så tycker jag mej se samma av/på-knapp som både mamma Telma och pappa Dante har.
Härom dagen fick jag ett meddelande från Nicole som har lille Minus. När hon beskriver honom så känns det som att hon beskriver en liknande individ som Aaron. Det ska bli spännande när jag träffar honom för att se om även han är så cool som det verkar. Jag fick även några fina bilder på Minus som ni kan kika på här.
Nu drar sommaren och alla hundaktviteter igång så jag hoppas på att kunna träffa många WTG-hundar framöver!