Inget är som väntans tider...

...heter det som bekant, och just nu stämmer det uttrycket väldigt bra!
I torsdags åkte jag och Telma ner till Dante. Eftersom det är hennes första parning så var jag inte helt hundra på vilket dygn som var den optimala parningsdagen, dvärgpinschrarna har alltid parat runt 10:e dygnet medan Telmas mamma alltid har parat på 14:e dygnet.

När vi kom ner välkomnades vi av en mycket förtjust Dante och en nästan minst lika fötjust matte som väntat så på att vi skulle komma! :) (Vi trodde att Telma skulle börja löpa tidigare än hon nu valde att göra.)
Vi tog en liten promenad, först verkade det inte vilja bli någon parning, Telma var lite sur och grinig, men Dante var en riktig gentleman som flirtade och charmade och tillslut så satt de bara där, mitt ute på skogsvägen!
Väl hemma däckade båda två i varsin stor mysig hundkorg!
Dagen därpå tog vi en tur igen och även denna dag blev det parning.
Vi stannade i Norberg hela helgen, blev ompysslade och bortskämda med god mat och trevligt sällskap! TACK snälla Ewa och Håkan för en toppenhelg!

Nu är vi hemma och nu börjar nedräkningen....

En annan glad nyhet väntade oss under söndagen, WTG Milos Belizie 'Felize', var på Åby valputställning där hon blev BIR Valp med HP samt BIG Valp!
Omdöme: Vacker 6 1/2 mån tik med välformat huvud välformat nosparti, korekt bett. Välsatt hals, utm över & underlinje. Välformad bröstkorg. Välutvecklat förbröst. Rör sig mkt väl för åldern. Välpresenterad.
STORT GRATTIS Emmelie och Felize!!!