Kaiser

Kaiser är våran första dvärgschnauzer och kommer från Eva Medin på Kennel Nenevas. Hans föräldrar är Multi Ch. Natinskees Encore och Multi Ch. Arbaq's Your Highness, två mycket trevliga och fina individer som har nedärvt sina egenskaper på ett mycket bra sätt till sina avkommor.

Kaiser är en kille med fart och fläkt! Han är pigg och ivrig att vara med på allt som händer runt omking honom. Han är en väldigt trygg och orädd individ som tycker att livet är på topp, speciellt när man för springa och leka med de stora tjejerna!

Hösten 2021 bestämde vi att Kaiser skulle få flytta till familjen Maistedt/Westman som han varit mycket hos när vi behövt hundvakt. Han bor på en stor skogstomt med mamma Frida, pappa Daniel och sönerna Tim och Noel. Trots att han flyttat så träffas vi ofta då Frida är syster till Ulrica och vi bara bor 10 min ifrån varandra. Frida har börjat lära sig trimma och har visat sig vara riktigt duktig, framför allt med tanke på att hon aldrig gjort det förut.

Än så länge har Kaiser bara hunnit ställas ut sparsamt då corona-pandemin satte stopp för utställningsåret 2020-2021. De få utställningarna till trots så har han han lyckats få ett cert och blivit BIR samt erhållit CK på exteriörbedömning för rasspecialist Nina Karlsdotter.
Kaiser har även hunnit prova på viltspår vilket han också tycker är kul och har ett godkänt anlagsspår.

Namn: Nenevas Amazing-Amos
Höjd: 35 cm
Vikt: 8 kg
Ögon: u.a. senast kollad 2021-07-01
Comma defekt: Ej bärare

Korrekt bett, fulltandad
Genomfört MH och BPH, skottfast
Godkänt anlagsspår

Ägare: Frida Maistedt
Avelsrätt: Tori Malm, Kennel Waytogo