• Ulla • 4 januari 2021 22:38:33
    Vilka gulliga hundar ni har! Gott nytt år!
  • Mariana Johansson • 24 oktober 2020 07:28:00
    Hej
    Ridgeback är hunden för mig! Era valpar är väldigt intressanta, kontakta mig gärna och se om jag är ”rätt” köpare
    Med vänlig hälsning,
    Mariana
  • Uffe • 5 september 2020 17:50:08

    Hej.
    Vi är en aktiv familj från Upplands Väsby som älskar hundar.
    Vi tränar mycket löpning, promenader, fjällvandringar mm. Vi bor i hus i utkanten av Väsby och spenderar många helger i vårt fritidshus ute i Grisslehamn nära skog och hav.
    Jag har haft en Ridgebackhane som blev tio år. Världens bästa hundras!
    Sen har vi även hjälpt en vän att ta hand om en jaktlabrador under mer än ett års tid när ägaren studerade.
    Våra två döttrar på 10 och 14 år är nu så stora att vi bestämt att skaffa en ny hund igen och Ridgeback ligger oss väldigt varmt om hjärtat.
    Vi är på jakt efter antingen en som behöver nytt hem alternativt en valp.
    Har ni något på gång i Er kennel?
    Vi tyckte att Er kennel verkar väldigt seriös och att ni har superfina hundar!!

    Våra döttrar hann inte träffa vår Ridgeback den hade vi innan de föddes så vi skulle så gärna vilja komma och hälsa på några Ridgeback hos uppfödare för att introducera de för rasen.

    Skulle vara otroligt tacksamma för svar

    Ha en jättebra helg.

    Med vänlig hälsning Uffe, Jenny, Elin & Nova

    Uffe Mobilnr 0704240351
  • sophia molin • 10 mars 2020 15:17:08
    Hej Jag har haft 2 hanar från Lottas kennel Zaxxon. min första hane Brisco va från b kullen och brorsa med Becca ,min andra från D kullen och hette Diezel ,bror till Dante och så himla go. Har varit utan RR I 4 år och det går inte längre. Lotta hjälper mig o tipsar en del så ville bara säga hej ,om ni har valpkull inplanerad så är jag super intresserad. Jag pluggar och vi bor i Stockholm och är helt redo för en han valp med mörk mask ,hojta till om ni har något på gång eller hör något annat . Tar tacksamt emot tips ,jag är så kär i Zaxxons hundar och det är jättesvårt att hitta rätt. Med vänlig hälsning, Sophia Molin och Stewe Molin
  • Neil Walton • 4 juli 2019 15:47:40
    Dear Tori,

    I hope you're well and your dogs are in just as good a health.

    I’ve been interested in RR Dogs for quite some time now. My partner and I have just moved to Finnish Lapland to open a tourism wilderness retreat. And its seems like this is the right time to be looking at a new family member for us.

    We moved here a few months ago and I began my initial search at breeders in Finland, but I think I got there too late, as all the Kennels had a long list for their puppies. So, sadly no new puppy in our lives yet.

    For some reason I did not even think about searching in Sweden. And thus I have found yourselves.

    Wondering if you might have any plans for a late litter this year?

    A little about myself and my partner. We’ve both had dogs before in our lives, family and our own. We’ve been moving around a lot recently, but have settled thankfully on our final plans for our lives. Having lived in Dubai for the last 10 years we lived a very active lifestyle and hope to continue this over in Finland. Lots of long hikes and bike rides and spending plenty of time outdoors.

    But, please do let me know of any plans and if you would care for any further info, please just drop me an email or a WhatsApp on the number below.


    Kind Regards.
    --
    Neil Walton
    +358 (0) 46573 9698
  • Bengt Gustavsson • 13 maj 2019 16:18:53
    Hej, jag heter Bengt och är granne med Irene och Andreas som hämtade den jättegulliga valpen Cleo hos er i går. I dag var jag och Jabbe och hälsade vår nya kompis välkommen till byn och det var fantastiskt att se hur de trivdes med varandra! Jabbe är en underbar blandrashund som är väldigt lik en rhodesian ridgeback både till utseende och storlek (förutom att han är svart) så nu ser vi fram emot många härliga skogspromenader i full frihet när Cleo blivit lite större.

    Jag var bara tvungen att skriva några rader och säga hur glad jag blev när Irene berättade att du har valt bort kopplet och ger hundarna fullt förtroende med dig som ledare. Helt underbart! Jag är av precis samma åsikt och har bara goda erfarenheter av hur hörsamma djuren är när man litar på dem. För några år sedan hade min fru och jag arabhästar och vi gav dem samma frihet som våra hundar. Vi gick långa skogspromenader med fyra hästar i taget - plus vår labradortjej - och de hade inte ens grimma. Inga problem, de accepterade oss som ledare och skötte sig perfekt!

    Så tack för att du låter hundarna vara hundar, du är en härlig och viktig rollmodell och jag ville bara skriva några rader och uttrycka min beundran för dig!

    Glada hälsningar från Bengt G
  • Malin • 12 december 2017 18:12:52
    Hej! Jag undrar om ni planerar någon kull 2018? :) är väldigt intresserad av en Ridge! Mvh Malin
  • Hej Malin!
    Så kul att du är intresserad av denna fatastiska ras! :) I dagsläget har vi inga kullar planerade under 2018 utan först våren 2019. Om du ändå är intresserad av en valp från oss är du välkommen att besöka oss. Välkommen att kontakta mej så kommer vi överrens om något, 070-8859586
    Ha en fin Luciadag! Mvh Tori

    13 december 2017 12:23:01

  • Ralph Edin • 18 september 2017 23:52:18
    Jag vill testa en valp att jaga älg. För mig blir det intressant.
  • Kristine Westerlind • 23 juli 2017 15:47:53
    Hej,
    Är intresserad av att komma i kontakt med Er .Jag och min man är intresserad att köpa en tik.
    Med vänlig hälsning,
    Kristine & Göran
  • Martina Röhlander • 3 april 2017 21:21:20
    Hej!!
    Vill gärna bli kontaktad för ev köp av valp efter Nikki.
    Mvh
    Martina
  • Hej Martina!
    Så kul att du är intresserad av en valp efter våran Nikki! Du är välkommen att ringa mej på 070-8859586 så får jag höra lite mera om dej och du får självklart även veta mera om oss och vår uppfödning!
    Mvh Tori

    4 april 2017 23:29:03

  • Monica Bokström • 31 januari 2017 09:43:16
    Hej Tori,
    Nu var det ett tag sedan vi besökte dig när Telma hade valpar. Hur går det med Nikki? Har du bestämt om hon ska få en kull i år?
    Mvh
    Monica Bokström
  • Agneta Edler-Renquist • 24 oktober 2016 22:01:08
    Hej, Har tittat på dina hundar här och blir väldigt förtjust i dem, de är vackra och ser sunda och tilltagande ut på alla sätt. inte minst har de alla en sådan fin blick!! Har haft Ridgeback i många år och är nu på jakt efter en vuxen hund, helst en tik, en omplacering helt enkelt då jag tycker det passar mig nu och jag tycker om att jobba med att bygga upp realtion till en hund som byter flock. Vänligen Agneta
  • Hej Agneta!
    Tack så mycket för ditt meddelande! Så kul att våra hundar faller dej i smak! :)
    Tyvärr har vi inga omplaceringar utan bara valpar tillgängliga för nya hem. Om du besöker SRRS hemsida så finns där en sida för omplaceringar. Du hittar den under aktuella valpkullar, www.srrs.org
    Lycka till och välkommen åter om du någon gång är intresserad av en valp.
    Mvh Tori

    25 oktober 2016 13:56:27

  • Monica Bokström • 16 augusti 2016 06:41:50
    Hej,
    Jag letar efter en tikvalp, Rhodesian Ridgeback, till nästa sommar 2017. Vi har haft en hanhund tidigare, som vi var tvungna att ta bort i december 2015. Då var han nästan 13 år. Han hette Oppigården´s Nadir. Jag letar framför allt efter en tik som är mörk i färgen (röd), har föräldrar friröntgade (grad A), och utan anlag för DM. Annars är jag kattuppfödare (burma), och ställer ut. Vi har gärna en hund för utställning, men de mentala- och hälsoaspekterna är de viktigaste. Det är då förstås en fördel om föräldrahundarna är mentaltestade också (BPH/MH). Vi bor utanför Sundsvall på landsbygden.
    Med vänlig hälsning
    Monica Bokström
  • Anita Moberg • 12 maj 2014 22:54:41
    Tack Tori Grattis till dom fina valparna
  • Cecilie Øvereng • 18 april 2014 14:46:20
    Ønsker å takke dere på WTG å spesielt til Tori,Telma å Dante for et fantastisk godt utgangspunkt dere har gitt oss med lille Zeb :-)
    Han er en helt fantastisk flott hund! Roli,balansert å utrolig god :-)
    Gleder oss med vær dag å vær time sammen med 'Zebban' :-)
    Så, Tusen takk å stå på!! :-)

    <3-lig hilsen Cecilie, Allan å Zeb
  • Tack så väldigt mycket för fina ord! Så otroligt glada vi blir över att höra att allt går bra med lille Zebban och att ni är nöjda med eran lilla pärla! :)
    Tack även till er som ger honom ett gott hem, vi är så glada för det!

    Klem till dere alle! <3

    19 april 2014 22:51:22

Tack för ditt meddelande!